За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Siemens CM 678 G4S1 (CM678G4S1)

код товару: U0146342
Ціна за одиницю:
83939 грн
+2343 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Управління сенсорне
Об'єм 45 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення піролітичне
Кількість програм 15
Тип гриля електричний
Кількість скла дверцят 3
Додаткові функції термощуп ,  піца ,  СВЧ ,  розігрів ,  4D нагрів ,  малий гриль ,  попереднє нагрівання посуду ,  верхній нагрів ,  підтримання тепла готових страв ,  гриль з обдувом ,  нижній нагрів ,  конвекція ,  таймер ,  великий гриль
Тип направляючих телескопічні
Дисплей так
Підсвічування так
Особливості мікрохвильовий режим ,  кнопка СТАРТ ,  інформаційна клавіша ,  доводчик дверцят ,  збереження тепла ,  швидкий нагрів духовки ,  автоматичне захисне відключення
Розміри ніші для вбудовування 45 х 56 х 55 см
Габарити 45 х 59 х 54 см
Вага 34 кг

Інші

Виробник Siemens
Модель CM 678 G4S1
Артикул CM678G4S1
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4242003658383
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Духова шафа Siemens CM 678 G4S1 (CM678G4S1) - компактна духова шафа 2-в-1: 15 режимів нагріву духовки для приготування різних страв + режим СВЧ з максимальною потужністю мікрохвиль 1000 Вт і 5-ю рівнями потужності нагріву. При цьому спеціальна функція varioSpeed ​​дозволяє підключати мікрохвильовий режим до основного процесу приготування для збереження до 50% часу і електроенергії. Серед режимів нагріву є конвекція, традиційний нагрів, гриль великої і малої площі, делікатне розморожування, режим Піца, попередній нагрів посуду, підтримання страв в теплому стані та ін. До того ж, дана модель відрізняється не тільки багатим функціоналом, але і стильний зовнішнім виглядом , який буде добре гармоніювати з будь-яким сучасним кухонним інтер'єром.

Серед переваг духової шафи Siemens CM 678 G4S1 яскраво виділяється вдосконалена система 4D-нагріву, система cookControl +, інноваційна панель управління з кольоровим TFT-дисплеєм і наявність термощупа з датчиком bakingSensor. Завдяки системі cookControl Plus навіть новачок здатний приготувати справжні кулінарні шедеври. cookControl Plus, при виборі страви, автоматично налаштовує необхідний режим нагріву, тривалість і температуру приготування, а також гарантує неперевершені результати. Реалізована технологія 4D-нагріву побудована на спеціальному вентиляторі оригінальної конструкції, який обертаючись поперемінно у двох напрямках, дозволяє більш рівномірно розподілити гаряче повітря по всьому внутрішньому об'єму духовки. Завдяки системі 4D-нагріву тепер не важливо, на якому рівні варто деко, блюдо приготуватися рівномірно з усіх боків.

Духовка Siemens CM 678 G4S1 управляється за допомогою інтерактивного кольорового TFT-дисплея, який додатково оснащений сенсорними кнопками, поворотним регулятором ControlRing, а також має зрозумілі текстові повідомлення і цвітну анімацію. За допомогою даної панелі тепер дуже просто, зручно і навіть цікаво вибирати всі необхідні параметри приготування. Додатково модель має електронний таймер, який повністю відповідає за тривалість приготування і при закінченні заданого часу відключає нагрів духовки, подаючи звуковий сигнал. Але це ще не все. Таймер також дозволяє настроювати тривалість і точний час закінчення приготування, що передбачає автоматичний запуск з відстрочкою старту. Заздалегідь активована функція Шаббат по закінченню приготування автоматично переводить духовку в режим автопідігріву і зберігає блюдо теплим до 3-х діб (від 24-х до 72 - х годин).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

83939 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!