По вашему запросу ничего не найдено. Попробуйте уточнить свой запрос
Категории:
Результаты в категории:
Заказать звонок

Монитор Eizo EV2740X-BK

код товара: U0917270
Цена за единицу:
50199 грн
+1202 бонуса
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 60 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 60 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 60 месяцев

Характеристики

Основные характеристики

Диагональ дисплея 27"
Тип матрицы IPS
Разрешение 3840 x 2160
Частота обновления экрана 60 Гц
Соотношение сторон 16:9
Подсветка LED
Покрытие матовое
Время отклика матрицы 5мс
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 2000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Максимальное количество цветов 16.7 млн
Шаг между пикселами, мм 0.155
Технологии улучшения изображения Low Blue Light ,  Flicker-Free ,  EasyRead
Технологии синхронизации Adaptive-Sync

Разъемы и интерфейсы

Интерфейсы и подключения 2 х HDMIRJ-451 х Audio combo port1 х USB Type-B3 x USB 3.22 x USB Type-C

Электрические параметры

Потребляемая мощность в рабочем режиме 16 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт

Дополнительно

Регулировка наклона -5° ~ +35°
Поворот монитора (Swivel) -45° ~ +45°
Поворотный экран (Pivot) -90° ~ +90°
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Особенности USB-концентратор

Физические характеристики

Размеры с подставкой 611.6 х 370.8 х 242 мм
Размеры без подставки 611.6 х 358.8 х 60.5 мм
Вес без упаковки 8.2 кг
Цвет черный

Другие

Производитель Eizo
Модель EV2740X-BK
Артикул EV2740X-BK
Гарантия, мес 60
Примечание Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления

Описание

Монітор для дому та офісу Eizo FlexScan EV2740X-BK

Яскраві кольори і чітке зображення незалежно від кута огляду - iso FlexScan EV2740X-BK - відмінний монітор, який добре працюватиме як в офісі, так і під час домашніх переглядів фільмів і серіалів. Тонкий профіль ідеально впишеться в будь-яке приміщення, а практично безрамковий дизайн заповнить весь дисплей зображенням від краю до краю. izo FlexScan EV2740X-BK забезпечить вам комфортну роботу та розваги на найвищому рівні.

Роздільна здатність 4K Ultra HD

Ігри, фільми та фотографії - все виглядає краще на екрані 4K Ultra HD. Чудова динаміка і деталізація зображення порадує ваше око неперевершеною якістю зображення. Це пов’язано з кількістю пікселів, яка в чотири рази перевищує показники екранів Full HD. Це дозволяє вам насолоджуватися навіть найневловимішими деталями, які ви можете пропустити на інших екранах.

Універсальне підключення

FlexScan EV2740X оснащений роз'ємом USB-C, який дозволяє відображати аудіо, відео та USB-сигнали, а також заряджати підключені пристрої. Завдяки цьому людям, які переміщаються між робочими станціями або працюють поза офісом, легше та швидше підключати свій ноутбук. Крім того, цей роз’єм USB-C забезпечує потужність до 94 Вт. В результаті він дозволяє зручно заряджати невеликі настільні комп’ютери та ноутбуки без необхідності підключати окреме джерело живлення.

Монітор також оснащений вхідними роз'ємами DisplayPort і HDMI. Вони дозволяють підключати його до різних пристроїв. Широкий вибір роз’ємів особливо корисний в офісах, де використовується «гаряче управління».

Ергономічний дизайн

Підставка має широкий діапазон регулювань, включаючи висоту, нахил, поворот і поворот в портретному режимі. Це дозволяє розмістити монітор в ідеальному положенні, незалежно від того, сидите ви чи стоїте за столом.

Ви можете зручно розташувати ноутбук під монітором, встановивши основу на максимальну висоту 195 мм. Це дозволяє використовувати компактну багатоекранну установку, не займаючи цінного місця на столі.

Полегшення для очей

Монітор має безліч функцій, які допоможуть вам краще зосередитися на поточних завданнях і зменшать навантаження на очі під час тривалої роботи. Натисніть на функції нижче та дізнайтеся більше.

Автоматичне регулювання яскравості

Датчик Auto EcoView виявляє зміни зовнішнього освітлення протягом дня та автоматично встановлює оптимальний рівень яскравості екрана, щоб уникнути напруги очей.

Гарний огляд з будь-якого ракурсу

Монітор має РК-панель IPS зі світлодіодним підсвічуванням і кутами огляду 178° по вертикалі та горизонталі. Завдяки цьому монітор демонструє мінімальні зміни кольору та контрастності при перегляді екрану під різними кутами, тому ним може комфортно користуватися декілька людей одночасно.

Менше синього світла

Друк офісних документів стає дедалі рідшим, зокрема: через зростання популярності роботи з дому та посилення заходів безпеки. Режим Paper Mode обмежує кількість синього світла, яке випромінює монітор, таким чином запобігаючи напрузі очей під час читання цифрових документів. Використовуючи функцію Auto EcoView одночасно, випромінювання синього світла можна зменшити до 80%.

Зображення без мерехтіння

Причиною поміченого багатьма користувачами мерехтіння, яке викликає швидку втому очей, є метод, який використовується в звичайних моніторах для регулювання яскравості світлодіодного підсвічування. FlexScan використовує гібридне рішення, завдяки якому регулювання яскравості не викликає помітного мерехтіння, зберігаючи стабільність кольору.

Можливість точного регулювання яскравості

У погано освітленому робочому середовищі встановлення низької яскравості екрана найкраще для ваших очей. FlexScan використовує світлодіодне підсвічування, яке дозволяє точно регулювати яскравість екрана та навіть встановлювати її лише на 1% від максимального значення.

Антиблікове покриття

Панель монітора покрита спеціальним покриттям, яке розсіює світло, що відбивається від екрану, і тим самим сприяє зниженню зорової втоми.

Оценка

Поделиться

Оставить отзыв

50199 грн

Ваш город:

Пункт выдачи:

Подпишитесь на рассылку и узнавайте о новостях и распродажах первыми!